De nieuwbouw van BABEL biedt een uniek woonconcept met een grote diversiteit aan tweelaagse appartementen achter de glasrijke gevel. Om precies te ervaren hoe het buurtgevoel in deze verticale straat tot uiting komt, nodigen we je uit voor de tour.

Wandelen door de groene buurt

Stel je eens voor: je loopt via de gezamenlijke trap aan de buitenzijde van BABEL en over het looppad naar jouw eigen appartement. Onderweg zeg je gedag tegen de spelende kinderen en geniet je op elke woonverdieping van het oog voor details op de balkons en terrassen: mooie beplanting, boompjes ter beschutting, potten vol weelderig groen. Een mooi vooruitzicht toch! Het vele groen dat de gelaagde opzet van BABEL met zich meebrengt, is een bijzonder pluspunt van dit exclusieve woonconcept.

Jouw unieke appartement inrichten

Ook een heerlijk vooruitzicht is je eigen unieke appartement dat je geheel naar eigen wens kunt inrichten. De enige overeenkomst is dat elke woning uit twee woonlagen bestaat en veel lichtinval kent, maar verder houdt elke gelijkenis op. Ieder BABEL-appartement is anders en dat maakt het wonen hier zo leuk. Geen standaard plattegronden, maar speelse indelingen met diverse hoekjes en nisjes

Parkeren dicht bij huis

En heb je zin om eind van de dag op je loungebank te ploffen, dan heb je geen zin om eerst lang naar een parkeerplek te zoeken. Goed nieuws: je kunt hier gelijk je auto kwijt in de stallingsgarage van BABEL met voldoende plekken voor alle bewoners dankzij een tweelaags parkeersysteem. Dicht bij huis en ook dicht bij de lift. Ideaal ook als je een van de hoger gelegen appartementen kiest.