12 oktober 2020
Geplaatst door LexWillemars

De Rotterdamse sfeer van een bruin café. Waar je uitgebreid kunt lunchen, borrelen en dineren. En waar het altijd gezellig is! Dat is het historierijke Verhip, midden in het Lloydkwartier. Geen saaie menukaart, geen interessant doende obers en zeker geen langdradige verhalen. Gewoon: gezellig, lekker en oer-Rotterdams! En, op loopafstand van BABEL.

Iedere week draaien de koks hier een andere menukaart in elkaar, waarbij ook rekening wordt gehouden met seizoenseten. Daarnaast zijn er – naast Hertog Jan – vijf speciaalbieren van de tap die per seizoen wisselen. En ook met de wijnkaart zit het goed!

Wil je eens een feestje geven zodra dit weer kan? Ook dat is mogelijk bij Verhip! Er is een ruime zaal, de mogelijkheid voor een DJ of live band en er is volop parkeergelegenheid die na 18.00 uur gratis is.

Nog leuk om te weten: het pand van Verhip dateert uit 1928. Voor de oorlog was het een kruidenierswinkel, maar in de oorlog werd het een rauwe stamkroeg voor veelal zeelieden en havenarbeiders. Na meerdere eigenaars kwamen in 2006 Danny en Paul aan het figuurlijke roer te staan. Zij zorgen voor dat echte Rotterdamse gevoel. Een aanrader!